ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
KOIRAHOTELLI
TILAT
PÄIVÄOHJELMA
HINNASTO
VERKKOKAUPPA
KOIRAHIERONTA
KUVAGALLERIA
TILAN HISTORIA
YHTEYSTIEDOT

Yhteistyössä:


Trimmauspalvelu
Eija Hakonen

Koirahotelli

Koirahotelli Patajoen Navetta on koirien täyshoitola, jossa on 13 asiakaspaikkaa. Nykyaikaiset tilat on rakennettu 1800 -luvun kivinavettaan. Rakentaminen on suoritettu ensisijaisesti koiria ajatellen. Pinnat ovat kestävät ja hygieeniset. Hyvän ilmanlaadun takaa koneellinen ilmanvaihto.

Koira saa vierailunsa ajaksi oman huoneen, joka on täysin rauhoitettu alue. Päivän aikana koira ulkoilee katetussa tarhassa sekä aamuin ja illoin hihnalenkillä.

Koirahoitolan tiloissa on tallentava kameravalvonta.

Koiralle voi tuoda omat ruoat mukaan hoitojakson ajaksi. Vaihtoehtoisesti hotelli tarjoaa asukkailleen Josera -kuivamuonaa (Festival, SensiPlus, Miniwell).

Lisämaksusta on saatavilla hoitojaksolle tai kotiin vietäväksi MUSH raakalihoja/-luita. Hinnasto löytyy verkkokaupastamme.

Hoito pyritään kaikin tavoin toteuttamaan koiran normaaleja rutiineja noudattaen. Koiranomistaja täyttää ja allekirjoittaa hoitosopimuksen, jossa mm. varmistetaan, että hoitoon tulevalla koiralla on rokotukset kunnossa.


Ohjeita asiakkaille

  • huolehdithan että koiran rokotukset ja madotukset ovat ajan tasalla
  • koiralla ei saa olla tarttuvia tauteja kuten nenä-ja korvapunkkeja, silmätulehdusta tms.
  • lääkitykset hoidetaan omistajan ohjeiden mukaan
  • emme ota hoitoon juoksuisia narttuja
  • koiralle mukaan oma panta/valjaat. Mukana olisi myös hyvä olla jotain tuttua (lelu, viltti tms) sekä oma harja, varsinkin pidempikarvaisille koirille. Jos koiralla on käytetty kotioloissa takkia/töppösiä, niin tuothan ne koiran mukana. Ruoka-/vesiastioita ei tarvitse tuoda, sillä ne sekoittuvat helposti hotellin astioihin.
  • varaathan aikaa hoitosopimuksen täyttämiseen koiraa tuodessa
  • kerrothan, jos koiralla on jotain sairauksia/rajoitteita jotka vaikuttavat normaaleihin rutiineihin, kuten lenkkeilyyn ja leikkimiseen

  • Ethän päästä koiraasi vapaaksi koirahotellin alueella, sillä piha-alueella liikkuu muun muassa muitakin koiria!


    Sivujen toteutus © Juoksijain Sukutieto 2013